Menu

Gymnastikskole 2019

Gymnastikskole i SHI 2018

 

SHI Gymnastik tilbyder, i samarbejde med DGI Nordjylland, GymnastikSkole 2019. Skolen er for børn i alderen 6-12 år, og der vil være gymnastik fra morgen til eftermiddag (9.00 – 15.00) i uge 27, tirsdag til torsdag (6-8 august). Det bliver et brag af en uge, og der vil være alt fra saltoer, til rytmiske sekvenser og leg. Vi vil udfordre den enkelte, udvikle i fællesskab og skabe rammerne for en uge, hvor læring udvikling, leg, fælleskab og åbenhed prioriteres.

Selv om det hedder gymnastik, så er det ikke det eneste vi laver – der vil være stafetter, der vil være lege som ikke er gymnastik relateret. Det vil være gymnastikken som er omdrejningspunktet, men alsidighed og fællesskab om andet er lige så vigtigt for os.

 

Som deltager på GymnastikSkolen i SHI får du en oplevelse af inddragelse, sjov og læring. Du vil få nye venner og du vil prøve nye ting – det kan vi garanterer for.

 

Så skal dit barn være med?

 

Tilmeldingen sker her (begrænset antal pladser – Frist 7. juli): https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/201901556001

 

I SHI giver vi dig muligheden for at gå på en af DGI Nordjyllands gymnastikskoler. Det er en gymnastikskole for alle, og den finder sted i Hjørring.