Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV - Foråret på vej og derfor 9 hurtige

image
Mads Nielsen
18. marts 2024 kl. 16:07

Kære SHI´er

Det er marts, stadig koldt, men foråret er på vej. I SHI lakker det for nogle mod enden af sæsonen, for andre er den lige begyndt. Udover sporten pågår der meget rundt í og omkring SHI – så her nedenfor får du 9 hurtige.

  1. Marts er måneden for gymnastik opvisningerne som er afslutningen på mange måneders træning og stor indsats. På søndag den 24. marts holder SHI deres egen store Gymnastik-opvisning for SHIs egne hold. En fantastisk dag, så giv dig selv glæden ved at komme i Vendia hallen fra kl. 11:00 på søndag.
  2. Torsdag den 11. april holdes der generalforsamling fra kl. 18:15 i Højene Hallen for foreningerne; SHI, SHIs Venner og Det Blå Frirum. Ca. 2,5 time med lidt nyheder fra året, let beværtning samt ikke mindst kåring af Årets SHI´er, Årets unge SHI´er og Årets Fighter. Deltagelse afføder ikke tvunget bestyrelsesarbejde.
  3. Frivilligt arbejde er altid efterspurgt i SHI. Som led i at man ved kontingentbetaling også skal afkrydse hvilket frivilligt arbejde man vil udføre, forsøger vi at tilpasse løbende. Det er vores holdning at har man et barn til at dyrke sport i SHI, skal man også lave frivilligt arbejde. Selv 2 timer er guld værd. Du kan ikke betale dig fra det, men vil opleve at det er sjovt, giver fællesskab og du er et godt eksempel for dit barn i foreningslivet. Fravalg af frivilligt arbejde er i vores optik fravalg af SHI. Uden frivilligt arbejde kan SHI ikke køre rundt. Så byd nu ind, og meld dig eksempelvis ind i vores frivillig-netværk på Facebook, hvor vi efterlyser en frivillig tjans i ny og næ: https://www.facebook.com/groups/188851089860164/?ref=share_group_link
  4. Nyt padel udvalg er på vej. Vi arbejder på nyheder indenfor padel, måske med kontingentmulighed. I hører snarest.
  5. Halfesten 2024 var en igen en kæmpe-succes. Kom og hør nærmere på generalforsamlingen den 11. april. Vi krydser fingrer for at vores kvindelige halfest-udvalg vil tage endnu en fest.
  6. Stormene det seneste halve år har været hårde ved os. Vi har mistet glas i padelbanen, udskiftningsbokse er blæst væk, flagstænger knækket. Vi er dog på sagen og får løbende renoveret.
  7. Forår/sommer 2024 arbejdes der bl.a. på: a) Generel oprydning af inventar og fordeling, således vi på sigt kan få den gamle pavillon væk. b) Modernisering af legepladsen. c) Lagerplads udvidelse til og forbedring af cafeteria. d) Kunst på væggene i hallen. e) Buske væk og flisebelægning ned ved halgalv øst.  PLUS alt muligt andet. Så måske vi råber på hjælp lige pludselig.
  8. Vi arbejder på tilladelse til at vise EM fodbold på storskærm på kunstgræsbanen til juni.
  9. Flere frivillige – forlængelse af punkt 3 Frivillige ønskes til: a) Fredagsholdet som fredage med socialt fællesskab i kombination med godt solidt arbejde sikrer at SHI fremstår flot og kørende på særligt de udendørs arealer. b) Cafeteria; vi vil gerne holde mere åbent, så byd endelig til. c) Bestyrelsesarbejde, hvor alle uanset job og uddannelse kan gøre en forskel. d) Træner/instruktør; hjælp flere børn til at opleve sportsoplevelser og samvær i SHI. e) SHIs Venner; støttegruppen der hjælper til få arrangementer henover året, men tjener penge og derved støtter SHIs ungdomsarbejde med årlige 6 cifrede beløb.

HUSK ved alt frivilligt arbejde; man bliver lært op, man har det sjovt, og man giver noget igen

BONUS INFO:  I uge 30 kommer Dana Cup igen til byen. SHI tjener et 6 cifret beløb, som vil være med til at sikrer muligheden for at lave investeringer i SHI fremadrettet. Vores vagtskema skal i den kommende tid udfyldes. Husk at meld til. 3-5 timers vagter hjælper os i mål, sikrer foreningen penge. Tag en vagt sammen med venner, familie, naboer. Så bliver det bare endnu sjovere. Alle i SHI bedes hjælpe til. Dana Cup er IKKE kun til gavn for fodboldafdelingen. Det er til gavn for HELE SHI og pengene drypper på alle afdelingerne i SHI.

I ønskes en god påske – husk at bakke de frivillige op og giv dem et klap på skulderen – og endnu bedre; bliv selv frivillig.

Mvh Mads Nielsen

Forretningsudvalget, SHI

Luk