Menu

Etablering af udvidet Dana Cup udvalg i SHI - SHI har brug for dig!!

image
Ulla Bangsgaard
18. august 2019 kl. 10:09

Da antallet af opgaver i forbindelse med afviklingen af Dana Cup i SHI er steget kraftigt henover de senere år uden, at antallet af ansvarlige er vokset tilsvarende, er det strengt nødvendigt, at Dana cupudvalget udvides med mindst seks personer. Der vil ikke kunne tilbydes den samme gode behandling til vores overnattende hold samt alle de tilskuere – lokale samt udenlandske – som gæster SHI i uge 30, hvis ikke udvalget udvides. Det skal her pointeres, at dette tiltag tages for at beskytte de personer, der har siddet i Dana Cup udvalget de sidste mange år.

Det er også vigtigt at pointere, at Dana Cup er den største indtægtskilde for SHI og dermed en yderst vigtig aktivitet for SHI’s nuværende og fremtidige drift.

Som beskrevet i hovedbestyrelsesreferatet fra den 8. august 2019 er det besluttet, at det er fodbold- og håndboldafdelingerne i SHI, der skal komme med hjælpere/udvalgsmedlemmer til Dana Cup. Gymnastikafdelingen vil så stå for bemandingen til Hjørring Sommerspil.

Hvis du har lyst til at deltage i Dana Cup udvalget og samtidig hjælpe din klub, afholdes der opstartsmøde/orienteringsmøde i SHI torsdag den 12. september 2019 kl. 19 i rummet over det gamle bordtennisrum. På dette møde vil der blive startet op på planlægningen af Dana Cup 2020 i SHI. Hvis ikke der kommer nye medlemmer af Dana Cup udvalget vil SHI være nødsaget til at skære ned på antal boder/salgsvogne, da det ikke er muligt at fortsætte med det nuværende aktivitetsniveau med det nuværende antal udvalgsmedlemmer. Jo flere vi bliver, jo mindre bliver opgaven for den enkelte. 

Luk